Utazások

VELENCEI KARNEVÁL Ljubljanai városnézéssel

2023. Február 10-12.
Utazás: légkondicionált luxusautóbusszal Szállás: 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban Ellátás: reggeli – fakultatív vacsora igényelhető

Program:

1.nap: Szeged – Punta Sabbioni Indulás:Szeged, Rókusi krt-i Tesco Áruház parkolójából február 10-én, 19:00 órakor. Folyamatos utazás a Szeged-Kiskunfélegyháza-Budapest-Nagykanizsa útvonalon, Szlovénián keresztül Olaszországba. Alvás az autóbuszon.

2.nap: Velence Reggeli órákban érkezés a Punta Sabbioni kikötőjébe, majd utazás vaporettóval Velence központjába. Egész napos program a lagúnák városában. Megtekintjük a Sóhajok hídját, ami a Dózse palotát és az egykori börtönt köti össze. Ezt követően az egykori Velencei Köztársaság fejének, a dózsénak palotáját (kívülről), Velence legismertebb műemlékét, a gótikus építészet egyik remekét csodálhatjuk meg. Városnézésünk következő állomása, a világ legszebb tereként is nevezett Szent Márk tér látnivalóit tekintjük meg: a Szent Márk székesegyházat, majd a 98,6 méter magas Harangtornyot és az 1496-ban emelt Óratornyot. Rövid sétát követően hangulatos kis utcákon keresztül jutunk el, az 1588-1592 között épült Canal Grande felett átívelő Rialto-hídhoz. VÁROSNÉZÉSÜNK UTÁN RÉSZVÉTEL A SZÍNES KARNEVÁLI FORGATAGBAN!

3.nap: Redipuglia – Ljubljana – Szeged Reggeli után irány Szlovénia gyönyörű fővárosa, Ljubljana. Sétát teszünk az óvárosban és ismerkedünk nevezetességeivel. Megtekintjük a gyönyörű székesegyházat, a Hármas hidat, a Sárkány-hidat és a ferencesek templomát. Szabadidő után, élményekkel feltöltődve indulunk haza. Szegedre érkezés a késő esti órákban.

pentagon bőrönd

Kirándulások

Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Pécsről indulva, a Közép-Dunántúlon át, Észak-Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kulturális körutazások

Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2022. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve nagyobb 8 napos utazások is.

Tovább
pentagon naptár

Üdülések

Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

Tovább
pentagon bőrönd

Színház és koncert

Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kedvezmények

Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

Tovább
pentagon naptár

Foglalás

Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

Tovább