Utazások

HAVASI SYMPHONIC ARÉNA SHOW, BUDAPEST - 2022

2022. december 10. (szombat)
Utazás: légkondicionált luxusautóbusszal

Adventi varázs Budapesten, a Vörösmarty téren

Magyarország leső számú koncert show-ja megújul!
Új korszak kezdete: Metamorphosis
A legújabb zenei album világpremierje nemzetközi sztárvendég fellépésével

A vadonatúj HAVASI Symphonic Aréna Show 2022-ben december 10-én, szombaton 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. A nagyközönség itt hallhatja majd először HAVASI legújabb szerzeményeit, de a rengeteg meglepetés mellett természetesen az elmúlt évek legkedveltebb tételei is felcsendülnek majd, nemzetközi sztárvendégek fellépésével! Egy új korszak kezdete: METAMORPHOSIS. Az eddigi legnagyobb szabású koncertshowjára készülnek! Ez lesz az első Havasi album, amely az Aréna lemezbemutató koncertet követően egy nemzetközi kampány keretein belül az egész világon terjesztésre kerül. A hihetetlen utazás folytatódik! A modern, klasszikus zeneszerző műveire épülő koncertshow 2009-ben mutatkozott be a Zeneakadémia nagytermében. Az évről évre fejlődő, szuper produkció azóta 23 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát és külföldön is hatalmas sikert aratott. A közönség hosszú, álló tapssal fogadta Bécs, Isztambul, Berlin, Varsó, Bukarest, Krakkó, Gdansk és Miami arénáiban és olyan emblematikus koncerttermekben, mint a New York-i Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház, vagy a londoni Barbican Center. Magyarország első számúkoncertshow-ja Londonban, az ikonikus Wembley Arénában is óriási sikert aratott. A HAVASI SYMPHONIC MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB TÖMEGEKET ELÉRŐ MAGYAR KLASSZIKUS ZENEI PRODUKCIÓJÁVÁ VÁLT! Néhány adat: a zenészeket is beleszámolva 450 ember dolgozik a produkció színpadra állításán. A berendezések 634 méter hosszú, tartószerkezeten helyezkednek el, tömegük 45.630 kg. A speciális látványt 600 különleges programozó lámpa biztosítja, a hozzájuk használt elektromos és jelkábelek együttes hossza több, mint 12 km. A szuperkoncert után irány a színes Vörösmarty téri karácsonyi vásár, mely gyönyörűen, ünnepi díszekkel kivilágítva várja az advent szerelmeseit. A híres vásár, ahol válogathatunk a karácsonyi portékák között, megkóstolhatjuk a zamatos puncsot vagy a finom forralt bort. Adventi hangulatban indulunk haza, Szegedre érkezés az esti órákban.

pentagon bőrönd

Kirándulások

Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Pécsről indulva, a Közép-Dunántúlon át, Észak-Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kulturális körutazások

Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2022. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve nagyobb 8 napos utazások is.

Tovább
pentagon naptár

Üdülések

Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

Tovább
pentagon bőrönd

Színház és koncert

Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kedvezmények

Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

Tovább
pentagon naptár

Foglalás

Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

Tovább