Utazások

BUDAPEST, VASAS JÉGCENTRUM: NEMZETKÖZI VARIUS JÉGCIRKUSZ VARÁZSLATOS VILÁGA Séta az Andrássy úton

2023. Február 4. (Szombat)
Utazás: légkondicionált luxusautóbusszal

2023 februárjában érkezik Magyarországra első alkalommal a Nemzetközi VARIUS Jégcirkusz!

A modern cirkuszművészet minden műfaja képviseli magát a jégshow során. Zsonglőrök, bűvészek, tornászok, akrobaták és természetesen bohócok kápráztatják el a közönséget mutatványaikkal. A művészek a műsorszámokat korcsolyán mutatják be, a jégen! A Varius Cirkusz a cirkuszművészet különböző világait komibálva jött létre. A látványos jégshow szereplői között szinte minden nemzet képsviselteti magát: így van, aki Canadából, Kínából, Ausztriából, Belarusziából, Brazíliából vagy Franciaországból, mások Olaszországból, az USA-ból, megint mások pedig Magyarországról jöttek. A Varius Cirkusz egyedi és mindenképpen kivételes programot nyújt közönsége számára, még a sokat látott közönség számára is! Minden egyes bemutatóra külön komponált zene, extravagáns, színes jelmezek, különleges fények, szédületes attrakciók! Fantasztikusabbnál fantasztikusabb számok követik egymást, mely során csodálat és tisztelet ébred bennünk! Állatok nem vesznek részt a Varius Jégcirkusz műsorában! Előadás kezdete: 12:00 órakor.

pentagon bőrönd

Kirándulások

Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Pécsről indulva, a Közép-Dunántúlon át, Észak-Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kulturális körutazások

Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2022. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve nagyobb 8 napos utazások is.

Tovább
pentagon naptár

Üdülések

Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

Tovább
pentagon bőrönd

Színház és koncert

Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kedvezmények

Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

Tovább
pentagon naptár

Foglalás

Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

Tovább