Utazások

Szépművészeti Múzeum: El Greco kiállítás
Pesti Vigadó - Séta a Váci utcán

01.28

Élménygazdag programunkat a Szépművészeti Múzeumban kezdjük, ahol első alkalommal láthat a magyar nagyközönség El Greco életművét átfogóan bemutató kiállítást.

Részletek
8900 Ft / fő

NEMZETKÖZI VARIUS JÉGCIRKUSZ VARÁZSLATOS VILÁGA

02.04

A modern cirkuszművészet minden műfaja képviseli magát a jégshow során. Zsonglőrök, bűvészek, tornászok, akrobaták és természetesen bohócok kápráztatják el a közönséget mutatványaikkal.

Részletek
18900 Ft / fő

VELENCEI KARNEVÁL

02.10

VELENCE A VILÁG LEGVONZÓBB LÁTVÁNYOSSÁGA, A FÖLDKEREKSÉG EGYIK CSODÁJA, KÖZISMERT ÜNNEPE A HÍRES KARNEVÁL,</p><p>AMELY RÉGI SZOKÁSOKAT ELEVENÍT FEL.

Részletek Megtelt
39900 Ft / fő

VELENCEI KARNEVÁL

02.16

VELENCE A VILÁG LEGVONZÓBB LÁTVÁNYOSSÁGA, A FÖLDKEREKSÉG EGYIK CSODÁJA, KÖZISMERT ÜNNEPE A HÍRES KARNEVÁL, AMELY RÉGI SZOKÁSOKAT ELEVENÍT FEL.

Részletek
39900 Ft / fő

BUSÓJÁRÁS MOHÁCSON

02.19

Programunk első állomása Bátaszék, ahol a városközpont fölé 83 méteres tornyával magasodó neogót katolikus templomot és mellette feltárt és restaurált cisztercita apátság alapfalait tekintjük meg. Továbbutazás a soknemzetiségű Mohácsra, az itt élő magyarok, horvátok mellé nagy számban telepedtek le rácok (szerbek) is, majd később a németek. Látogatást teszünk a Kanizsai Dorottya Múzeumba, ahol a Baranya, horvát, szerb és szlovén népcsoportjai című kiállítást, a mohácsi és környékbeli fazekasság történetét bemutató gazdag anyagot, ezenkívül megismerhetők a viseletek és a vallásokhoz kötődő hiedelemvilág, a busójárás kellékei, maszkjai, kereplői is.

Részletek
8900 Ft / fő
1
pentagon bőrönd

Kirándulások

Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Pécsről indulva, a Közép-Dunántúlon át, Észak-Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kulturális körutazások

Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2022. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve nagyobb 8 napos utazások is.

Tovább
pentagon naptár

Üdülések

Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

Tovább
pentagon bőrönd

Színház és koncert

Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kedvezmények

Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

Tovább
pentagon naptár

Foglalás

Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

Tovább