Kedvezmények

Előfoglalási kedvezmény

Április 10-ig a teljes részvételi díj egyösszegű befizetése esetén 5%, április 24-ig történő előleg fizetése esetén 4%.

Törzsutas kedvezmények

Minden olyan kedves utasunk tagja a TATRADOL TRAVEL Utazási Iroda Törzsutas Klubnak, aki utazási irodánkkal utazott már. Április 10-ig a teljes részvételi díj egyösszegű befizetése esetén 6%, április 24-ig előleg részvételi díj 50% befizetése esetén 5%. Az egész év folyamán a TATRADOL TRAVEL Utazási Iroda által meghirdetett katalógus részvételi díjaiból 4% (kivéve az akciós programajánlatok és 55 ezer forint érték alatti utak).

Gyermekkedvezmények

A szállás költségéből 3 éves korig gyermeke ingyen nyaralhat velünk. Gyermekkedvezmények 12 éves korig a feltüntetett utakon!

Nászutas kedvezmények

A nászút minden ember számára kétségkívül az élet egyik legnagyobb eseménye. Azoknak, akik a házasságkötésüket követő 3 hónapon belül kezdik meg utazásukat, és az utazás megvásárlásakor bemutatják a házassági anyakönyvi kivonat másolatát, 4% kedvezményt adunk minden, a katalógusban szereplő program árából (kivéve az akciós programajánlatok).

Csoportos kedvezmények

Amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy az alábbi kedvezményekben részesül: 20 fizető résztvevő esetén a 21. részvételi díja ingyenes, 30 fizető résztvevő esetén a 31. részvételi díja ingyenes és 50% kedvezmény a 32. részvételi díj árából. 40 fizető résztvevő esetén a 41. és a 42. részvételi díja ingyenes.

AKCIÓS PROGRAMAJÁNLATOKNÁL, VALAMINT PARTNERIRODÁKNÁL MEGRENDELT ÉS BEFIZETETT UTAZÁSRA NEM VEHETŐ IGÉNYBE KEDVEZMÉNY!

A Törzsutas és az előfoglalási kedvezmény csak irodánkban vehető igénybe!

Szépművészeti Múzeum: El Greco kiállítás
Pesti Vigadó - Séta a Váci utcán

01.28

Élménygazdag programunkat a Szépművészeti Múzeumban kezdjük, ahol első alkalommal láthat a magyar nagyközönség El Greco életművét átfogóan bemutató kiállítást.

Részletek
8900 Ft / fő

SZILVESZTER HORVÁTORSZÁGBAN

12.29.

Utazás a Kiskunfélegyháza-Budapest-Letenye-Zágráb útvonalon Dalmácia egyik legszebb tengerparti üdülőhelyére Drvenikbe. Útközben megállunk a Krka Nemzeti Park szépen kiépített kilátójánál, és itt Közép-Dalmácia legnagyobb folyójának látványos szakaszát csodálhatjuk meg. A szép látvány után utazás az Adria parti szálláshelyünkre.

Részletek
96500 Ft / fő

MENOPAUZA

01.17.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi… A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőink négy nő, és velük is megesik az… Az, amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek… A színdarab Magyarországon a Gfour Productions különleges engedélye alapján, a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Részletek
19900 Ft / fő
pentagon bőrönd

Kirándulások

Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Pécsről indulva, a Közép-Dunántúlon át, Észak-Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kulturális körutazások

Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2022. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve nagyobb 8 napos utazások is.

Tovább
pentagon naptár

Üdülések

Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

Tovább
pentagon bőrönd

Színház és koncert

Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kedvezmények

Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

Tovább
pentagon naptár

Foglalás

Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

Tovább