Foglalás

Az online leadott jelentkezéseket először egy, ún. "Előzetes bejelentkezés" listára vezetjük fel. Online jelentkezés esetén küldünk egy visszaigazolást, mely az alábbi információkat tartalmazza:
  • előjegyzésbe vettük a kért utazásra
  • megküldjük a jelentkezési lapot és az úthoz kapcsolódó tájékoztatót
  • megadjuk az előleg pontos összegét és be­fi­ze­té­sé­nek határidejét; amennyiben az út 1 hónapon belül indul, akkor már a teljes összeget kell befizetni.
Amennyiben az előleg (vagy teljes részvételi díj) befizetése a megadott határidőig megtörténik, úgy azonnal felvezetjük az utaslistára. Onnantól érvényes a jelentkezés.
Amennyiben a visszaigazolásban megadott határidőig (2 hét) előleg (vagy teljes részvételi díj) fizetése nem történik meg, úgy 2 hét elteltével automatikusan töröljük listánkról.

BUSÓJÁRÁS MOHÁCSON

02.19

Programunk első állomása Bátaszék, ahol a városközpont fölé 83 méteres tornyával magasodó neogót katolikus templomot és mellette feltárt és restaurált cisztercita apátság alapfalait tekintjük meg. Továbbutazás a soknemzetiségű Mohácsra, az itt élő magyarok, horvátok mellé nagy számban telepedtek le rácok (szerbek) is, majd később a németek. Látogatást teszünk a Kanizsai Dorottya Múzeumba, ahol a Baranya, horvát, szerb és szlovén népcsoportjai című kiállítást, a mohácsi és környékbeli fazekasság történetét bemutató gazdag anyagot, ezenkívül megismerhetők a viseletek és a vallásokhoz kötődő hiedelemvilág, a busójárás kellékei, maszkjai, kereplői is.

Részletek
8900 Ft / fő

NEMZETKÖZI VARIUS JÉGCIRKUSZ VARÁZSLATOS VILÁGA

02.04

A modern cirkuszművészet minden műfaja képviseli magát a jégshow során. Zsonglőrök, bűvészek, tornászok, akrobaták és természetesen bohócok kápráztatják el a közönséget mutatványaikkal.

Részletek
18900 Ft / fő

MACSKÁK

03.26.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék – nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott – macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket. T.S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg zseniálisan Andrew Lloyd Webber, és ebből készült a fantasztikus, világsikerű Macskák musical. A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után.  Az eltelt 39 évben az előadás csaknem 2000-szer került színre – nemcsak Budapesten, hanem Szegeden, Debrecenben, Nyíregyházán, sőt az olaszországi Trento és Bergamo közönsége előtt is. Minden magyar színházi rekordot megdöntve eddig több, mint 2 millió néző vásárolt jegyet a musicalre. Az eltelt három évtizedben sok szereposztást megért a Macskák: a különböző szerepekben összesen 270 művésznek tapsolhatott a közönség.

Részletek
15900 Ft / fő
pentagon bőrönd

Kirándulások

Programkínálatunk tartalmaz egynapos belföldi és külföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk Pécsről indulva, a Közép-Dunántúlon át, Észak-Magyarországgal, mesélni fog nekünk a Bécsi-erdő is, csodaszép semmeringi élményekben lesz részünk, valamint ellátogatunk Pozsonyba, a koronázó városba is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kulturális körutazások

Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről vagy irodalomról. Egy-egy ilyen körutazásunk során megelevenednek a tankönyvek képei. Ismerje meg 2022. évi körutazásainkat, melyek közt vannak 2-3 napos illetve nagyobb 8 napos utazások is.

Tovább
pentagon naptár

Üdülések

Ön hol nyaralna legszívesebben? Horvátországban, az olasz vagy török riviérán, akár a szépség szigetén, Korzikán? Nézzen bele kínálatunkba, foglalja le és élvezze álmai nyaralását!

Tovább
pentagon bőrönd

Színház és koncert

Színházi programok szegedi indulással! Irodánk rendszeresen szervez az ország legjelentősebb kulturális programjaira kirándulásokat. Aktuális színházi programajánlatunkat nyomon követheti weboldalunkon is, érdeklődhet telefonon, vagy e-mailben, de szeretettel várjuk Önt irodánkban is!

Tovább
pentagon kedvezmény

Kedvezmények

Előfoglalási-, törzsutas-, gyermekkedvezménnyel és szuper nászutas kedvezményekkel várunk minden kedves utazni vágyót, de amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, úgy csoportos kedvezményben részesül!

Tovább
pentagon naptár

Foglalás

Foglalja le utazását, teljes körű online ügyintézéssel!

Tovább